CareerOwl CareerOwl

Full time
Part time
None
1 year
2-4 years
5 year+
Mixed
None
High school
University
Other post
secondary
Mixed
Student Jobs

 








 
Main Search
      
     


    

 

 Posting id   :

40766215

5/24/2019 9:01:16 PM
CUISINIER/COOK
 Employer     : Kitchen Management
 From         :
 City         : Montreal Job type:  Career
 Region       : QC Hours   :  Full-Time
 Country      : CA Duration:  Permanent
 Deadline     : 6/30/2019
 Education    : High school Experience:  5 years or above  
 Salary       : .
 Description  : Reuben's Restaurant (888 Saint Catherine O.) est à la recherche d'un(e) cuisinier(ère) pour déjeunés, dîners et préparations. Poste à temps plein. Avec 5+ ans d'expérience. Référence requise.

Horaire: Mardi à Samedi de 7h30 à 14h00
Salaire : À discuter, selon expérience.

Responsabilités
• Réaliser des recettes pour les déjeuners et diners.
• Préparer divers aliments.
• Contrôler la qualité des plats préparés.
• Effectuer la mise en place et monter les assiettes.
• Entretenir le poste de travail et les outils et équipements.
• Nettoyer le poste de travail.
• Appliquer les règles d’hygiène et de sécurité.

Expérience en cuisine un atout.
Dynamisme requis.
Habileté de suivre des directives.
Capable de travailler sous pression en équipe ou indépendant(e).
Bonne mémoire.
Gestion du stress, et la pression.
Sens des priorités.


Niveau d'études : Secondaire ou DEP Cuisine
Années d'expérience reliées à l'emploi : 5+ années d'expérience
Langues demandées : Français/Anglais

Pour une entrevue, contacter 514-591-8017

Reuben's Restaurant (888 St. Catherine W.) is looking for a cook for lunch, dinner and preparation. Full time position With 5+ years of experience. Reference required.

Schedule: Tuesday to Saturday from 7:30 to 14:00
Salary: To be discussed, according to experience.

Responsibilities
• Make recipes for lunches and dinners.
• Prepare various foods.
• Control the quality of prepared dishes.
• Set up and assemble the plates.
• Maintain workstation and tools and equipment.
• Clean the workstation.
• Apply the rules of hygiene and safety.

Cooking experience necessary.
Dynamism required.
Ability to follow directions
Able to work under pressure in a team or independent.
Good memory.
Stress management, and pressure.
Sense of priorities.


Education level: Secondary or DEP Cuisine
Years of experience related to the job offer: 5+ years of experience
Languages requested: French / English

For an interview, call 514-591-8017
   web site
 from source  :

  Apply by  
   
   


Fax: 514-591-8017


 

Email this posting
To :
   
From: